Tackvare kvällens sjukt välkomponerade anklever-rätt:
Ankleverterrine med 3dagarmognad
Toppad med Brynt hasselnötsmör smaksatt med 24h confiterat Pärlhönebröst
Syrad lök
Brynt Svart trympetsvamp
Blev solklart Chateau de Fargues 1990
En av kvällen största vinupplevelser, wow! sån extrem koncentration på nosen. Vinet är helt vidöppet man kan stå en meter över glaset och ändå bli helt hänförd, Här finns verkligen allt man önskar!
Rostadmandel, aprikosconfit, gravathavtorn. Helt sinnessjukt hänförande vin!
Sötman är nästan helt integrerad tillsammans med den formidabla syran, Detta imponerar mer på mig än vad Ch d'Yquem gjorde, och det kan jag säga imponerade väldigt mycket!
Jag har svårt att beskriva upplevelsen med ord...bara sjukt komplext omfång och ofattbart koncentration!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar